• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Sakoma, kad žmogui, suradusiam mylimą darbą, daugiau niekada nereikia dirbti. Šiuos žodžius savo pavyzdžiu įrodo populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė.

30

 Sakoma, kad žmogui, suradusiam mylimą darbą, daugiau niekada nereikia dirbti. Šiuos žodžius savo pavyzdžiu įrodo populiaraus maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė.

REKLAMA

Gerai apmokamą, tačiau nemylimą darbą iškeitusi į maisto gaminimo pomėgį, tinklaraštininkė debiutuoja su pirmąją leidyklos „Alma littera“ išleista receptų knyga. Autorė atvira – šios knygos gimimą paskatino baimė gyventi tik savaitgaliais.

Meilė maistui

Savarankiško gyvenimo dėka įsižiebusi meilė maistui Kristiną Pišniukaitę privertė iš naujo sudėlioti prioritetus ir savęs paklausti svarbiausio klausimo – „Kokio gyvenimo aš noriu?“. Retas žmogus drįsta sekti paskui vidinį balsą, tačiau, kaip sako pati autorė, jos sprendimas virto geriausiu darbu pasaulyje. 

„Prieš penkerius metus pradėjau rašyti kulinarinį tinklaraštį „Ant medinės lentelės“. Ilgainiui rašymas apie maistą man tapo itin miela veikla, todėl netrukus savo darbo vietoje svajodavau apie tai, ką gaminsiu tą dieną, su kuo derinsiu produktus, kaip juos patieksiu ir pan. Ilgainiui šios mintys užgožė visas kitas, todėl supratau, kad maisto gaminimas yra mano kelias į laimingą gyvenimą“, – pasakoja autorė.

REKLAMA
REKLAMA

Nebuvo laiminga

K. Pišniukaitė atskleidžia tuo metu užėmusi gana aukštas pareigas ir net uždirbdavusi daugiau nei bendraamžiai, tačiau dėl to nesijautusi laiminga.

REKLAMA

„Visada svajojau atrasti mylimą veiklą ir laukti pirmadienių, o ne verkti prieš juos. Bijojau gyventi tik savaitgaliais, todėl kai tik pajutau, kad tokią veiklą atradau – neliko nei baimių, nei abejonių,“ – prisipažįsta K. Pišniukaitė.

Šiandien maisto tinklaraštininkė savo aistra maistui dalijasi su daugiau nei 60 tūkstančių sekėjų. Tinklaraščio pavadinimu pavadinta receptų knyga, anot autorės, skirta šiuolaikiškam žmogui – tam, kuris nemėgsta rutinos virtuvėje ir nori atrasti naujus skonius, kurdamas juos iš kasdienių bei įprastų produktų.

REKLAMA
REKLAMA

„Mityboje svarbiausia – balansas, sveikas požiūris ir įsiklausymas į savo kūną, o ne madų vaikymasis. Dėl šios priežasties savo knygoje aprašytais receptais noriu parodyti, kad subalansuota mityba nėra tik virta vištos krūtinėle ir garinti brokoliai – patiekalų pasirinkimo įvairovė didžiulė. Be to, gyvename laikais, kai produktų pasiūla tokia didelė, tad kam valgyti nuobodžiai ir vis tą patį?“, – klausia maisto tinklaraštininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kristina Pišniukaitė – maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ kūrėja ir autorė, maisto stilistė bei fotografė, savo kulinariniais šedevrais besidalijanti su daugiau nei 60 tūkstančių sekėjų. Nuo studijų metų ieškojusi savo pašaukimo, šiandien K. Pišniukaitė drąsiai gali sakyti radusi patį geriausią darbą – neblėstančią meilę maisto ruošimui.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų