Jums reikės: 5-7 bulvės, 2 kiaušiniai, druska, mėgstami prieskoniai (galima naudoti tik druską).
Nuskuskite bulves ir gerai nuplovę supjaustykite 1 centimetro pločio gabalėliais. Tada atskirkite baltymus nuo trynių ir gerai išmaišykite baltymus. Supilkite į juos druską, pasirinktus prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
![Gruzdintos bulvytės (nuotr. asm. archyvo) 4](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=04.0.7.000_06291016&t=cr&s=800x600&m=4&f=/Uploads/UGallery/photos/52/41/18/ee/524118eef3e899f18ea7f6b88638f4db.jpg)
Išmaišykite bulves baltymuose, dėkite ant kepimo popieriaus ir šaukite į įkaitintą orkaitę 200 laipsnių. Po 5-7 minučių išimkite bulvytes ir mėgaukitės.