Turbo želės tortas pagal Audronę plinta žaibiškai: užteks vos 3 ingredientų

Desertas visiems labai patiko, todėl receptu noriu pasidalinti ir su jumis“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: įvairių skonių želės, 40 gr želatinos, 385 gr kondensuoto pieno.

Pasiruošiau įvairių skonių želę taip, kaip nurodyta ant pakuotės (tik vandens pilkite truputį mažiau t.y. 300ml.). Želatiną brinkinau 0.5 stiklinėje šalto vandens (10–15 min.). Į dubenį su 300 ml karštu virintu vandeniu supiliau želatiną, gerai išmaišiau, kad granulytės visiškai ištirptų (galima kaitinti tik neužvirti).

Ištirpintą želatiną sumaišiau su kondensuotu pienu ir palikau, kad atvėstų. Sustingusią įvairių skonių želę supjauščiau gabaliukais. Želės gabaliukus sumaišiau su kondensuoto pieno mase ir pastačiau į šaldytuvą stingti 3–4val. (dar geriau nakčiai). Sustingusį desertą pjaustome ir ragaujame.

Skanaus!


Rašyti komentarą...
N
Nu
2021-03-06 21:57:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
ir kokią dozę saldumo gausim? Tai ar ne geriau vietoj kondensuoto grietinėlę pilti, juk želė labai saldi.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų