• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien kepiau vištienos kotletus. Vadinu kotletais, nors labiau jie man panašūs į šnicelius, tuos tokius mokyklos laikų... Kokie jie gardūs“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šiandien kepiau vištienos kotletus. Vadinu kotletais, nors labiau jie man panašūs į šnicelius, tuos tokius mokyklos laikų... Kokie jie gardūs“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 0,5 kg vištienos šlaunelių mėsos, 1 kiaušinio, svogūno, 2 riekelių baltos duonos, džiūvesėlių, česnakinių paukštienos prieskonių, apelsininių pipirų prieskonių mišinio, persilado, druskos, aliejaus kepimui.

Vištienos šlaunelių mėsą sumaliau. Į maltą vištieną sudėjau smulkiai pjaustytą svogūną, piene mirkytą baltą duoną (be plutelės). Pagardinau prieskoniais, įmušiau kiaušinį ir išmaišiau. Paruoštą maltą mėsą išdaužiau (kelissyk mestelėjau maltą mėsą iš viršaus į dubenį).

Iš maltos mėsos formavau plokščią, pakankamai ploną kotletą, jį paniravau džiūvesėliuose. Kotletus kepiau keptuvėje ant aliejaus, apkepant juos iš abiejų pusių iki visiškai iškeps.

Garnyrui buvo bulvių košė, šviežių morkų ir obuolių salotos. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų