• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Taip, kaip mano namuose ant viryklės beveik visada rastumėte sriubos, šaldytuve silkės taip pat. Tiesiog aš ją taip mėgstu, kad dažnai valgiau pietums, ar vakarienei kartais nešuosi net į darbą. Bevartant kulinarinį žurnalą prisiminiau ir savo be užsimezgančią draugystę su salieru. Tad tikrai negalėjau nepasiruošti šių salotų su silke, salieru ir obuoliu. O valgiau tiesiog su duonos riekele“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Taip, kaip mano namuose ant viryklės beveik visada rastumėte sriubos, šaldytuve silkės taip pat. Tiesiog aš ją taip mėgstu, kad dažnai valgiau pietums, ar vakarienei kartais nešuosi net į darbą. Bevartant kulinarinį žurnalą prisiminiau ir savo be užsimezgančią draugystę su salieru. Tad tikrai negalėjau nepasiruošti šių salotų su silke, salieru ir obuoliu. O valgiau tiesiog su duonos riekele“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

 

Porcijos 2. Užtruksite apie 10 min: 2 silkių filė; 1 obuolys; 1 raudonas svogūnas; 1 saliero stiebas; 1–2 a. š. kaparėlių; 1–2 v. š. majonezo; 1–2 a. š. garstyčių; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų; Šlakelis citrinos sulčių.

Mišrainės receptas

Salierą, obuolį ir silkės filė supjaustome nedideliais kubeliais. Raudonąjį svogūną nulupame ir supjaustome smulkiais gabalėliais, kaparėlius taip pat pasmulkiname.

Pagardiname druska, pipirais, garstyčiomis, citrinų sultimis. Maišome su majonezu. Gautą masę aš dėjau į konditerinį žiedą ir taip pateikiau užkandį.

 

Svarbiausia kaparėlių neužmiršti.Nacionalinis lietuvių ingredientas...
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų