Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Čia cukrinis pomidorų padažas o druskos...
Man visai nepatiko, per saldu, reikes perdaryti, nes gaila produktų ir darbo
Per daug acto ..neragavus supyliau...gaila darbo...teks pilti lauk, ziauriai rugstu
Aš tai pomidorus iškarto su nutribulet sumalu su odelėm, nelieka nė vieno gabaliuko, taip pat ir kitas daržoves sumalu kartu, po to verdu kol išsigarina didesnis kiekis vandens. Nuo 5 litrų sutrintų pomidorų nugarinu apie 2,5 litrų. Įdedu prieskonius, supilu acta pagal skonį. Čia žiauriai daug druskos parašyta..
parašyta - pomidorus blanširuoti (aišku, kad nulupti odelę)
@atidžiau skaityk
zinom ka reiskia blansiruoti, bet nesuprantam kodel ne sveikus blansiruot, o supjaustytus, kaip paskui ta odele lupinesi nuo gabaliuku?
@atidžiau skaityk
Gerai raso as irgi sublenderiuoju nelupu jokiu odeliu maziau darbo o tezultatas tas pats
Pamiršau, druskos tik 3 šaukstai ir visada ragauju, nes priklauso nuo pomidorų saldumo ir rūgštumo :)
@P.s.
kas yra blansiruoti visi zinom, bet raso pirma ispjaustyti , paskui blansiruoti.. tai negi SUPJAUSTYTUS gabaliukus lupinesi? gal geriau pirma blansiruoti, paskui tik pjaustyti :D
Aš darau pagal šį recepta jau daug metų ir jis pas mane kiek kitoks. Daugiau paprikų ir svogūnų ir aš pagal save pilu mažiau acto, nes būtu per rūgštus. Ir pomidorus blančiruoju, viską supjaustau nedideliais kūbeliais, o baigiant virti viska sublenderiuoju. Mano šeima šita padaža dievina. Gaminu su juo lazanija, makaronus, dedu į plova ir t.t... Vertas dėmesio padažas.
5 valgomi šaukštai druskos... siaubas, tiek į 3 kg pomidorų. .. cukraus nepagailėta taip pat. Skonis bus geras, bet sudėtis..
Blenderiuotas padažas neskanus,aš net nemalu,tai super gaunasi su gabaliukais
Gal turejo omenyje,nupjauti uodegeles(ispjaustyti)..
REKLAMA
REKLAMA
Tobulas pomidorų padažas žiemai: Ilona pasidalino superiniu receptu