Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kur tikrovė ,pastovei aiškinama ,kad pla
Pamastykim
Tegul susitaria gydytojai,vaistininkai ir prekybininkai kas jiems tinka ir ko jiems trūksta .Nes į juos žiūrint,visi persivalge, išsipūtę ir drįsta durninti žmonės
Kiek skaitau, tai tik avižas galima valgyti...
Visuose produktuose yra tručo
Kaip paklausai tokių gydytojų, tai išeina kad žmogui išvis valgyti negalima!
Neimkit į galvą. Po keletos laidų šis nusenęs doc paaiškins šitų daržovių ir riešutų begalinę naudą ir vien tik juos valgydami būsit sveikesni už sveikus.
Na, ir šaunuoliai čia jūs visi . Numirt iš juoko nuo jūsų kometarų ! Naujienų išgirdote?? Nekaltinkite daktaro! Jis tikrai žino, ką sako! O aš siūlyčiau atsiminti 3 žodžius: LAIKAS, SAIKAS ir VIETA! Sėkmės ir į sveikatą!!!
Girdėjau, kad raudonieji serbentai ir rabarbarai turi daug oksalo rūgšties, geriau jų nevalgyti.
Sužinojau kas kas naujo-"OKSALAS".
Ir ar vertas dėmesio šis straipsnis??
Tikrai taip!
Grb.Alvydas Unikauskas visada nori žmonėms padėti ir aš,ir kiti manau atsiras,kurie pasakysiu-AČIŪ.
Vertas laikas pagalvoti, kad kartais darytumėte iškrovimo Diena.
Daug yra pavyzdžiu kaip galima gydyti savęs.
Gal kada nors papasakosiu.
Visada lenkiu galva prieš tuos, kurie padeda ne tik sau,bet ir kitiems!
Ir ar vertas dėmesio šis straipsnis??
Tikrai taip!
Grb.Alvydas Unikauskas visada nori žmonėms padėti ir aš,ir kiti manau atsiras,kurie pasakysiu-AČIŪ.
Vertas laikas pagalvoti, kad kartais darytumėte iškrovimo Diena.
Daug yra pavyzdžiu kaip galima gydyti savęs.
Gal kada nors papasakosiu.
Visada lenkiu galva prieš tuos, kurie padeda ne tik sau,bet ir kitiems!
Taip garbinti špinatai jau tampa nuodais? Daktarėliai, ar jūs jau išprotėjot?!
REKLAMA
REKLAMA
Šiuose produktuose yra medžiaga, kenkianti sveikatai: profesorius Unikauskas įspėja visus