Reikės: 350 gr Damų pirštelių (biskvitinių sausainių ), 500 gr maskarponės, 400 gr plakamosios grietinėlės (naudojau 30 %),1–2 v.š. cukraus pudros (pagal skonį), citrinos sulčių (pagal skonį), 200 ml puodelio paruoštos kavos, kakavos miltelių, Papuošimui naudojau braškes (nebūtina).
Maskarponę, cukraus pudrą ir grietinėlę mikserio pagalba suplakiau iki tirštos kreminės konsistencijos, pagardinau citrinos sultimis (kremas paruoštas).
Damų pirštelius trumpai pamirkiau paruoštoje kavoje ir sudėjau paeiliui, vieną šalia kito į indą. Ant viršaus dėjau maskarponės kremą, užbarsčiau per sietelį kakavos. Sekantis sluoksnis vėl Damų pištelių, tada kremo sluoksnis ir kakavos.
Paruoštą desertą papuošiau braškėmis ir pastačiau į šaldytuvą skoniams susidraugauti ( gaminau iš vakaro ). Štai ir viskas. Tiramisu desertas pagamintas. Kviečiu ragauti!