Reikės: 250 gr maltos kiaulienos, 250 gr maltos vištienos, 1 kiaušinio, 4 kietai virtų kiaušinių, svogūno, 1 v.š. majonezo, maltos mėsos prieskonių, persilado, pipirų ir druskos, barbekiu padažo, aliejaus, papildomai reikės folijos.
Į maltą vištieną ir kiaulieną įmušiau kiaušinį, pagardinau recepte įšvardintais prieskoniais, įdėjau majonezo, smulkiai pjaustyto svogūno ir išmaišiau. Paruoštą maltą mėsą kelis syk mečiau iš iš viršaus į dubenį. Taip darau tam, kad malta mėsa būtų vientisa ir kepant nepairtų.
Folijos lakštą išpurškiau aliejumi ir sudėjau mėsos faršą, padarydama stačiakampio formą. Ant faršo sudėjau kiaušinius vieną šalia kito. Folijos pagalba, paėmusi iš kraštų, kiaušinius apdengiau faršu ir susukau į vyniotinį. Folijoje mediniu pagaliuku pradūriau skylutes keliose vietose.
Kepiau vyniotinį iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 min. Ištraukusi vyniotinį iš orkaitės, foliją nuėmiau, užtepiau barbekiu padažo ir dar pašoviau kepti ~15 min. Iškeptą vyniotinį išėmiau, apibarsčiau prieskoninėmis žolelėmis, sezamo sėklomis ir palikau atvėsti. Skanaus!