• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Cukinijų blyneliai. Kaip seniai juos kepiau ir kaip seniai planuoju jų prikepti. Vis prisiperku cukinijų, o sunaudoju tai kokiam troškiniui, tai sumakaluoju su kokiais grikiais, kiaušiniene ir pan. Bet pagaliau, šiandien, cukinijų blyneliai garuoja ant mūsų stalo“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Cukinijų blyneliai. Kaip seniai juos kepiau ir kaip seniai planuoju jų prikepti. Vis prisiperku cukinijų, o sunaudoju tai kokiam troškiniui, tai sumakaluoju su kokiais grikiais, kiaušiniene ir pan. Bet pagaliau, šiandien, cukinijų blyneliai garuoja ant mūsų stalo“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 2 vid. dydžio cukinijų, 1 morkos, 0,5 raudonos paprikos (jei nemėgstate, galite ir nedėti), 0,5 svogūno galvutės, 2 kiaušinių, 34 v.š. miltų, prieskoninių žolelių druskos, aliejaus kepimui

Cukiniją sutarkavau burokine trintuve, susidariusį skystį nupyliau. Morką sutarkavau burokine trintuve. Papriką supjausčiau labai smulkiais gabaliukais, svogūną sutarkavau.

Į cukinijos tarkius sudėjau tarkuotas morkas, papriką, svogūną, įmušiau kiaušinius, subėriau miltus, prieskonius ir išmaišiau. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėjau paruoštos masės po 1 v.š. ir kepiau blynelius juos apkepant iš abiejų pusių. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų