Porcijos 4. Užtruksite daugiau nei 1 val (įskaitant kepimo laiką).
- 1 kg kiaulienos sprandinės.
 
Mėsai marinuoti:
- 2 skiltelės česnako;
 - 2 v. š. Vorčesterio padažo;
 - 1 v. š. pomidorų padažo (puikiai tiks naminis pomidorų padažas);
 - 1 v. š. alyvuogių aliejaus;
 - 1 a. š. pipirų;
 - 1 a. š. druskos;
 - 1 a. š. džiov. žolelių;
 - 1 a. š. „Česnakinė paprika“ prieskonių (puikiai tiks ir kitokie, kurių sudėtyje yra paprikos).
 
Sprandinę supjaustome stambesniais kepsneliais (apie 2 pirštų storio). Gerai įtriname prieskoniais ir visais ingredientais, kurie yra skirti mėsai marinuoti. Marinuojame apie parą laiko.
Bulvėms:
- Bulvės;
 - Druskos pagal skonį;
 - Žiupsnis pipirų;
 - 0,5 a. š. džiov. raudonėlio ir rozmarino;
 - 0,5 a. š. džiov. svogūno;
 - Žiupsnis džiov. česnako;
 - 2 v. š. ančių / vištų taukų (tiks ir alyvuogių aliejus).
 
Bulves nulupame, pabarstome prieskoniais, dedame taukus arba aliejų ir gerai išmaišome.
Sprandinės kepsnelius dedame į kepimo rankovę ir kepame 160 * C T orkaitėje apie 1 val 10 min. Praėjus 20 min nuo kepimo laiko pradžios sudedame bulves į kepimo rankovę ir dedame į orkaitę šalia mėsytės. Pabaigiame kepti.
Patiekiame kartu su mėgiamomis salotomis ar daržovėmis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
