Reikės: 4 kiaušinių (kietai virtų), 5–6 vnt. šprotų, 1 - 2 v.š. tarkuoto sūrio, majonezo, prieskoninių žolelių.
Išvirtus kiaušinius perpjoviau pusiau ir išėmiau trynius. Į dubenį sudėjau kiaušinių trynius, smulkiai pjaustytus šprotus, tarkuotą sūrį, pagardinau priekoninėmis žolelėmis, majonezu ir išmaišiau. Įdarą sudėjau į kiaušinių puseles, papuošiau smulkintais svogūnų laiškais ir ridikėlių griežinėliais.
Tiems, kas nemėgsta sūrio, rekomenduoju dėti raugintą agurką, nes irgi labai skanu, nors ir šviežias būtų liuks. Agurką reiktų sutarkuoti burokine trintuve.
P.s. Tam, kad kiaušinių puselės atrodytų dailiau, jas sutepiau majonezu ir apibarsčiau džiovintomis petražolėmis. Jei patiko idėja, galite ja ir jus pasinaudoti. Skanaus!