• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai pradėjo derėti cukinijos visu pajėgumu. Atsivalgymas garantuotas. Tikriausiai kasdien vis ką nors gaminsiu su cukinija, nes ji man neatsibosta. O jums patinka cukinija? Mėgstate?“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Kai pradėjo derėti cukinijos visu pajėgumu. Atsivalgymas garantuotas. Tikriausiai kasdien vis ką nors gaminsiu su cukinija, nes ji man neatsibosta. O jums patinka cukinija? Mėgstate?“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 20 min:

  • 1 jauna cukinija;
  • 2 kiaušiniai;
  • 150 g varškės;
  • 50 g tarkuotos mocarelos;
  • 2 skiltelės česnako;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų;
  • 1 v. š. smulkintų žalumynų: krapai, bazilikas, svogūnų laiškai;
  • 4 v. š. miltų;
  • Aliejaus, kepimui.

Cukiniją sutarkuojame burokine tarka, pabarstome druska, pipirais  ir leidžiame šiek tiek pastovėti, susidariusį skystį nupilame.

Į cukinijų masę dedame varškę, tarkuotą mocarelą, smulkintą česnaką, mušame kiaušinius, beriame žalumynus ir miltus. Gerai išmaišome.

Kepame blynelius gerai įkaitintame aliejuje. Valgome su grietine.

 

sūriai nebūtinai, nors vieną kartą be cukraus parašė receptą, o vietoj miltų dedu džiūvėsėlių,mažiau baltų miltų-mažiau nereikalingų angliavandenių
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų