Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Čia ne virtinukai,o bulviniai. Į masę įbėrus truputį sodos ir padarius pieštukus kepti orkaitėje. Dar skaniau. Padažas tiks tas,bet galima ir tik iš grietinės ir sviesto.
Oi, šūdaitis virtuvės virtuozas. Fantastika. Ir kaip jis su sigale nesusitvarkė?
i sveikata tik neviduriuok
galite naudoti Siegel menesines
Gaidys bukas kaip čebato aulas. Niekas nežiūri matyt tos gaidiškos laidos tai per laikraštį dar duoda pasireikšti :)) Pisti matyt irgi nėra ko jau už pinigus :))
Pavardę pasikeitė?
Viešpatie, apsaugok Žeme nuo i diotu prie dekstopų ir internetų... -prieš kelis metus su šeimos drauge iš "vidaus ORGANŲ"diskutavome, - atseit ji nemoka gaminti valgyti...- dabar valgyti nemoka tik viškas analfebetas be interneto ir tinginys....
Aš Jums galiau pateikti iš JO, interneto, kokius 3000+++ variantų, bet manes piarščikų nepriims...- su žmona neišsiskyriau, 4 vaikus išauginau ir nelindau i TV?
- NETINKAMAS....- dar ne visai degradas?
Aš Jums galiau pateikti iš JO, interneto, kokius 3000+++ variantų, bet manes piarščikų nepriims...- su žmona neišsiskyriau, 4 vaikus išauginau ir nelindau i TV?
- NETINKAMAS....- dar ne visai degradas?
Verslininkas ..? Virtinukus ruošia?.. butų viskas Ok.. bet kur jo diiidele įmonė?.. kuriai jis vadovauja?..
REKLAMA
REKLAMA
Šie bulvių virtinukai pagal Suodaitį sužavės visus: rašykitės receptą