• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai sode obelių šakos linksta nuo obuolių, namai kvepia obuolių pyragu! Vienas tų receptų, kurį naudoju jau daugiau nei 20 metų, turbūt tiek pat naudojosi receptu ir mano mama, - pasakoja tinklaraščio  „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona Juciūtė Čibirkienė.

6

Kai sode obelių šakos linksta nuo obuolių, namai kvepia obuolių pyragu! Vienas tų receptų, kurį naudoju jau daugiau nei 20 metų, turbūt tiek pat naudojosi receptu ir mano mama, - pasakoja tinklaraščio  „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona Juciūtė Čibirkienė.

REKLAMA

Tad pyragas kurį paruoš ir vaikai, aksominis, tirpsta burnoje, beprotiškai aromatingas ir man keliantis nostalgiškus prisiminimus, pyragas kurį dabar man kepa mano vaikai.

Receptas labai lengvas ir paprastas.

26 cm. kepimo formai:

1kg. obuolių, 3 kiaušinių, 300 gr. tirpinto sviesto, 300 gr. cukraus, 300 gr. miltų, cinamono, vanilės

Viskas paprasta, vienam kiaušiniui 100 gr. visų produktų, jei kiaušinių kiekį didinate, po 100 gr. padidinkite ir likusių produktų.

REKLAMA
REKLAMA

Obuolius nulupkite, supjaustykite ir sumaišykite su cinamonu.

Kiaušinius išplakti su cukrumi iki standžių putų, supilti sviestą ir miltus. Išmaišyti su obuoliais ir supilti masę į kepimo formą.

Kepti 180С 50 min.

Galite įmaišyti aguonų, razinų, pagal savo skonį. Skanaus.

Šaltinis: Skanusgvenimas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų