• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dalinuosi dar viena mišraine Jūsų šventiniam stalui. Tiesą sakant šią mišrainę gaminu jau daug metų ir ko gero kai pradėjau rašyti apie maistą buvau pasidalinusi ir šiuo receptu, bet kada tai buvo... Tad perdariau ir nuotrauką šiokią tokią dar padariau ir rodau vėl, nes gal netyčia nematėte, o geri ir skanūs dalykai turi būti matomi“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

„Dalinuosi dar viena mišraine Jūsų šventiniam stalui. Tiesą sakant šią mišrainę gaminu jau daug metų ir ko gero kai pradėjau rašyti apie maistą buvau pasidalinusi ir šiuo receptu, bet kada tai buvo... Tad perdariau ir nuotrauką šiokią tokią dar padariau ir rodau vėl, nes gal netyčia nematėte, o geri ir skanūs dalykai turi būti matomi“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

REKLAMA

Reikės:

  • 400 g krabų lazdelių;
  • 2 kiaušiniai;
  • 1 poras;
  • 200 g krevečių;
  • 100 g raudonų ikrų;
  • 100 g juodų ikrų;
  • 1 skiltelė česnako;
  • 1-2 šaukštai majonezo;
  • druskos pagal poreikį.

Kiaušinius išverdame ir atvėsisius sutarkuojame burokine tarka. Krevetes lengvai apkepiname ir jei jos didelės – supjaustome.

Krabų lazdeles susmulkiname, česnaką išspaudžiame, porą supjaustome pusžiedžiais, o jei jis didesnis – ketvirčiais. Sudedame visus produktus ir išmaišome.

Druskos dėkite pagal poreikius,n es mano ikrai buvo tokie sūrus, kad druskos papildomai nedėjau. Skanaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų