Ingredientai: 1/2 nedidelio šviežio kopūsto; 1 rūgštus obuolys; 1 ilgavaisis agurkas arba 4 nedideli; nedidelis pundelis svogūno laiškų; 4 šaukštai konservuotų kukurūzų; 2 šaukštai grietinės; 2 šaukštai majonezo;; nedidelis pundelis šviežių petražolių; pagal skonį druskos; pagal skonį juodųjų pipirų.
Kopūstų mišrainės receptas
Kopūstą supjaustome rėžiukais, obuolį ir agurką-kubeliais. Į dubenį suberiame kopūstus, obuolį, agurką, kukurūzus, sudedame smulkintus svogūno laiškus, petražoles. Dedame majonezą, grietinę, pagardiname druska bei pipirais ir gerai išmaišome.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!