Ingredientai:
- 100 gr. krabų lazdelių;
- 2 kietai virti kiaušiniai;
- 15 vnt. juodųjų alyvuogių;
- 100 gr. fermentinio sūrio;
- 2 riekės baltos forminės duonos;
- pusė svogūno;
- krapų.
Užpilui:
- 4–5 v.š. majonezo;
- 2 v.š. citrinos sulčių;
- pipirų;
- 1 skiltelės smulkinto česnako.
Duoną supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje arba orkaitėje. Griežinėliais supjaustome krabų lazdeles.
Sūrį pjaustome plonais šiaudeliais arba sutarkuojame burokine trintuve. Kiaušinius pjauname per pusę ir supjaustome jas skiltelėmis.
Beriame alyvuoges, skrebučius, smulkiai supjaustytą svogūną. Sumaišome su išmaišytais padažo ingredientais. Pabarstome krapais. Iškart patiekiame, kad kubeliai išliktų traškūs. Skanaus!