Kulinarė atskleidė, kaip išvirti kreminę ir svajonių bulvių košę, ir paaiškino, kaip atsisakyti vandens vonelės.
Ką daryti, kad košė būtų puri?
Niekas neprilygsta garuojančiai bulvių košei, kai užklumpa šaltis, tačiau išgauti tokį prabangų, aksominį jausmą gali būti taip pat sudėtinga, kaip ir iškepti suflė. Per ilgai namų virėjai pasitenkindavo nekokybiška koše, visiškai nežinodami, kad egzistuoja naujoviška technika, sako sumani virtuvės šefė.
Rosemary Gill, garnyrų žinovė, pateikė savo geriausią triuką, ką daryti, kad košė būtų maksimaliai puri, ir būtų nesudėtinga pasigaminti net ir virtuvės naujokams, skelbiama Mirror.co.uk.
Bostono „Milk Street Cooking School“ mokytoja Rosemary savo išminties perlus gurmanams dalijo socialiniame tinkle „TikTok“.
Neseniai „Milk Street“ „TikTok“ paskyroje @177milkstreet ji paskelbė aukso grynuolį, kuriame nurodė, kur daugelis mišrainių gamintojų daro klaidas, praneša „Express“.
Atskleidė, kokiame skystyje geriau virti košę
Akis atveriančiame įraše Rosemary moko: „Bulvių košę virkite piene, o ne vandenyje, nes bulvės yra tarsi pasta, jos išskiria krakmolą į virimo skystį.
Tai tampa skystuoju auksu – išgauname sodrią, šilkinę, kreminę bulvių košę. Išmesdami vandenį, kuriame virėte bulves, visą krakmolą išmetate į kanalizaciją, taigi jį švaistote. Pienas tampa mūsų virimo skysčiu ir pakeičia grietinėlę.“
O patiekalų mėgėjams ji turi dar vieną gudrų patarimą – bulves sutrinti tiesiai puode, todėl maišytuvas galės būti numestas į šalį.
Kitas gerbėjas pasidalijo: „Aš jau daugelį metų taip darau ir visi visada klausia, kaip man pavyksta pagaminti tokias skanias bulves“.