Virtuvės šefė Tasneem Patel neseniai savo „TikTok“ paskyroje pasidalino savo patarimais, kaip išsikepti „skaniausių česnakinių bulvyčių“ – viskas neįtikėtinai paprasta.
Pirmas žingsnis – išvirti 10 luptų bulvių su vienu šaukšteliu jūros druskos ir puse šaukštelio valgomosios sodos, kol bulvės suminkštės.
Tada Tasneem jas pataria sudėti į skardą, padengtą aliuminio folija.
Bulves pabarstykite puse šaukštelio česnako miltelių, puse šaukštelio raudonėlio, puse šaukštelio česnakinės druskos ir įdėkite keturias skilteles česnako. Tada jas apliekite trupučiu lydyto sviesto.
Trečias ir paskutinis žingsnis yra tiesiog bulves kepti orkaitėje tol, kol jos bus auksinės spalvos, traškios ir tobulai iškepusios.
Galutinis rezultatas atrodo nuostabiai – šefės vaizdo įrašą per mėnesį peržiūrėjo daugiau nei 300 000 žmonių, ir visi jie buvo sužavėti jos recepto paprastumu.