Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nors ir sugedęs laikrodis rodo teisingai du kartus per dieną, vadinti jamie oliver šefu absurdas. Jis net keptų ryžių, pačio paprasčiausio azijietiško patieklo, nesugeba pagaminti jo nesugadinęs.
Galima pamanyti kad sviestas ne pieno produktas Tik dabar neaišku ar oliveris kiaušinis ar rašytoja
O jis žino kiek kainuoja sviestas ir kaimiški kiaušiniai? Ir kad atliginimas 1000 Lietuvoje ir tai ne pas visus !
Cia ne Oliveris aiskina lietuviams( gal jis net nezino, kas jie tokie ), o zurnalistai, neturintis temu straipsniams, beje nemoka ir isversti tinkamai… Plakti su belekuo kiausiniai, jau omletas, o ne kiausiniene..,
O aš vietoje pieno įpilu truputį vandens, irgi puri.
O koks to Oliverio reikalas kaip aš valgau
Jei į kiaušinienę įpyli pieno, tai jau ne kiaušinienė, o omletas.
Lietuviškiausia ir skaniausia kiaušinienė: šoninė supjaustyta nedideliais gabalėliais, kiaušiniai, druska ir kas mėgsta gali užsiberti kokių nors prieskoninių žolelių. Skonis liuks, net ir lėkštę išlaižysi
Nereikia mokyti turim savo tradicijas
Nereikia mokyti turim savo tradicijas
Anglas mokys lietuvi kiaušine kepti mokam patys .Kaip pilėm pieno taip ir pilsim sviestas per riebus nutukę amerikonai dar ir braškiu džemo užsidėtu.
@Nereikia mokyti turim savo tradicijas Kalbėk už save. Aš niekada nepilu pieno.
@Relax Aš irgi pieno nepilu.
@Relax Loxai niekada nepilna pieno
Sviestas gaminamas is pieno,ar grietineles tas pats ko pridesi.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų