REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos filė supjaustykite didelėmis plonomis riekelėmis, jas išmuškite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir palikite pusvalandžiui marinuotis.
- Nupjaukite nuo duonos plutą, supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį ir įmuškite kiaušinį.
- Aliejuje apkepkite supjaustytus svogūnus, sumaišykite juos su balta duona, pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais ir čiobrelių šakelėmis.
- Paruoštą masę užtepkite ant jautienos riekelių ir suvyniokite, sutvirtindami siūlu ar dantų krapštukais.
- Supjaustykite lašinius ir juos paspirginkite aliejuje.
- Zrazus sudėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite keletą minučių.
- Kai zrazai apskrus, juos užpilkite sultiniu, sudėkite spirgučius, baltą duoną, griežinėliais pjaustytą pastarnoką ir patroškinkite.
- Zrazus išimkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais. Liukusį troškinį sutrinkite, įdėkite šiek tiek čiobrelių šakelių ir patiekite su zrazais.
REKLAMA