Porcijos 3. Užtruksite apie 40 min: 1 kg vištienos petukų; Druskos pagal skonį; 1 a. š. rūkytos paprikos miltelių; 1 a. š. česnako miltelių; Žiupsnis juodųjų pipirų; Žiupsnis čili; 2 v. š. bbq padažo (naudojau granatų glazūrą).
Bulvytėms: Šviežių bulvių, pagal poreikį; Žiupsnis druskos; 1 a. š. džiovinto raudonėlio; 2 v. š. žąsų taukų.
Bulves nuskutame, supjaustome skiltelėmis. Apverdame vandenyje apie 10 min. Vištienos petukus pabarstome druska, pipirais, čili, paprikos ir česnako milteliais. Apvirtas bulves taip pat pabarstome druska, raudonėliu ir apvoliojame žąsų taukuose. sudedame į skardą vištieną, bulves. Dedame kepti į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę 25 min. Vištų petukus aptepame glazūrą ir dar kepame apie 10 min. Ragaujame vištieną ir bulvytes padažant į bbq padažą.