Pikantiška mišrainė vakarienei: pagaminsite akimirksniu

Soti ir išraiškingo skonio mišrainė – net neabejojame, kad ant stalo jos greitai neliks. Tinklaraštininkė Jurgita dalinasi vakarienės idėja: pikantiškos mišrainės su vištiena, pupelėmis ir česnakiniais duonos skrebučiais receptu. 

Mišrainei paruošti reikės: 200-300 gr. rukytos vištienos, 150 gr. fermentinio sūrio, 200 gr. virtų arba konservuotų pupelių, 100-200 gr. konservuotų kukurūzų, 1-2 marinuotų agurkų, kelių riekių juodos duonos, 1 skiltelės česnako, druskos, majonezo. 

Mišrainės gaminimas

Česnaką susmulkiname ir įtriname į duonos riekeles, pabarstome druska. Tada supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje.

Pjaustomus ingredientus supjaustome kubeliais.

Visus ingredientus sumaišome su majonezu.

Jei mišrainės iš karto nevalgysite, rekomenduojama skrebučius dėti prieš patiekiant ant stalo, kad šie nesuminkštėtų. 

Šaltinis: Jurgitos receptai


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų