Jums reikės:
900 gramų bulvių, 2 kiaušinių, 2 svogūnų, 2 šaukštelių mairūno, 90 gramų miltų ir 90 gramų avižinių dribsnių, 200 ml grietinėlės, druskos, pipirų, muskato riešutų, avižinių dribsnių, 200 ml grietinėlės, riebalų.
Picos įdarui: 2 svogūnų, 3 pomidorų, nedidelio stiklainio grybų, 100 gramų saliamio, 100 gramų kumpio, lašinukų, tarkuoto fermentinio sūrio, bazilikų, raudonėlio, druskos, pipirų.
Bulves ir svogūnus sukapokite ir sumaišykite su kitais tešlai skirtais produktais. Kepimo skardą ištepkite riebalais, pabarstykite avižiniais dribsniais ir paskleiskite tešlą.
Kepkite iki 190 laipsnių C įkaitintoje skardoje 40 min. Svogūnus supjaustykite žiedais, pomidorus, saliamį ir rūkytą kumpį - kubeliais. Viską paskleiskite ant iškepusio bulvinio pagrindo, pabarstykite prieskoniais, sūriu ir dar 10 min. pašaukite į orkaitę.