Jums reikės:
8 tortilijų, 300 gramų vištienos krūtinėlių, 2 pomidorų, trečdalio agurko, 2 raugintų agurkų, jaunos cukinijos, mėlynojo svogūno, kelių salotų lapų, fermentinio sūrio, druskos, pipirų.
Padažui reikės:
4 šaukštų natūralaus graikiško jogurto, 4 šaukštų „Swett chilli“ padažo, 4 arbatinių šaukštelių grūdėtų garstyčių.
Pradžioje išsikepame paprieskoniuotą mėsytę, ją atvėsiname bei supjaustome gabalėliais.
Taip pat susmulkiname visas daržoves. Tada smulkiai sutarkuojame sūrį.
Jogurtą ir čili padažą sumaišome bei tuomet jau viskas keliauja ant tortilijų - daržovės, padažas, mėsytė, po pusę šaukštelio garstyčių, viską apibarstome druska bei pipirais ir apiberiame sutarkuotu sūriu.
Po to užlenkiame tortilijos apačią bei smarkiai paspausdamos įdarą užlenkiame abu kraštus vienas ant kito bei dviem mediniais dantų krapštukais sutvirtiname, kad nepabėgtų tortilijos įdaras.
Paskui naminius kebabus kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 15 minučių. Prieš patiekdamos nepamirštame išimti medinių pagaliukų – tortilija jau būna sukietėjusi, tampa traški. Skanaujame!