• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nenumaldomai artėja didžioji pavasario šventė – Velykos. Tik šiemet mums visiems jos bus kitokios, nei mes įpratę jas švęsti, bet nenusiminkime ir laukime stebuklo! O dabar apie desertą, kurį pagaminau šiaip, be jokios progos. Gal jums patiks šis receptas, tad ir jus galėsite pasigaminti jį per šventes“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

„Nenumaldomai artėja didžioji pavasario šventė – Velykos. Tik šiemet mums visiems jos bus kitokios, nei mes įpratę jas švęsti, bet nenusiminkime ir laukime stebuklo! O dabar apie desertą, kurį pagaminau šiaip, be jokios progos. Gal jums patiks šis receptas, tad ir jus galėsite pasigaminti jį per šventes“, – sako tinklaraštininkė Audronė.

REKLAMA

Reikės: 600 ml. obuolių ir persikų sulčių, 600 ml kefyro, 2 v.š. cukraus pudros, 2 × 25 gr. želatinos, 2 × 10 v.š. vandens.

Gaminimo eiga:

Želatiną brinkinau vandenyje 1015 min. ir pakaitinau iki kol ištirpo granulės. Atvėsintą želatiną supyliau į sultis, išmaišiau ir dalį jų supyliau į formą. Pastačiau stingti į šaldytuvą.

Kefyro sluoksniui vėl brinkinau 25 gramus želatinos 1015 min., pakaitinau iki granulės ištirpo ir atvėsintą supyliau į kefyrą, pagardinau cukraus pudra. Išmaišiau. Dalį kefyro supyliau ant sustingusio sulčių sluoksnio. Ir vėl pastačiau stingti į šaldytuvą.Taip sluoksniavau likusias sultis ir kefyrą. Paruoštą desertą palikau nakčiai stingti šaldytuve.

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų