Reikės: 1 kilogramo vištienos krūtinėlės; 3 morkų; 1 svogūno; 2 skiltelių česnako; druskos pagal skonį; žiupsnio juodųjų pipirų; šlakelio aliejaus; 30 gramų sviesto; 100 mililitrų grietinėlės; pundelio krapų; 1 arbatinio šaukštelio vištienos prieskonių.
GAMINIMAS
Iš pradžių vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite druska, pipirais ir vištienos prieskoniais. Tuomet daržoves nulupkite. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite.
Tada troškintuve įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną su česnaku. Daržovėms suminkštėjus sudėkite vištienos gabaliukus. Pakepinkite, kol vištiena šiek tiek paskrunda.
Morkas nuskuskite ir sutarkuokite. Suberkite į troškintuvą. Pilkite grietinėlę, dėkite gabaliuką sviesto ir patroškinkite dar maždaug 15-20 minučių.
Pabarstykite susmulkintais krapais, patiekite ir skanaukite!
Šaltinis: worldrecipes.eu