Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tai naujieną parašė! Šitą mišrainę žinau nuo paauglystės.Tik be žalių svogūnų ir kažkokių salotų prieskonių, tokių net nežinau.
Labai greitas receptas bet reikia virti morkas. Niekalas, o ne receptas
Man geriausia vasaros mišrainė - apvirti brokoliai, mažieji špinatai ir krabų skonio lazdelės. Susmulkini kokio nori dydžio, truputis druskos, pipirų ir jei nori majonezo, aliejaus ar kitokio salotų užpilo. Skanu.
Kuo daugiau sudėtinių dalių,tuo didesnis niekalas.
@Ona Tai valgykite kiekvieną dalį atskirai, su dviejų valandų pertrauka tarp valgių. Ir kai lašinius valgysite, tai pirma suvalgykite lašinius, po trijų valandų duoną, ir tada po dar dviejų valandų svogūną
@Ona Gaunasi didelis MARMALAS
@Ona Na mažai ingridientų tai ir skonis nebus subtilus. Gal pvz man patinka žalia spalva, tai tada raudona niekalas. Nepatikantis daiktas negali būti niekalas.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų