• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nubudau lyg meška po žiemos miego, nors iš tikro tai nemiegojau,o po atostogų grįžau į darbą. Tad šiuo metu tik tyliai stebiu aplink kaip kiti gamina, dalinasi...O aš supratau, kad jau nenoriu to daryti. Tik vyras vis palaiko ir prašo dar nemesti šio savo hobio, nes žino, kad po to bus sunku išvis grįžti.

„Nubudau lyg meška po žiemos miego, nors iš tikro tai nemiegojau,o po atostogų grįžau į darbą. Tad šiuo metu tik tyliai stebiu aplink kaip kiti gamina, dalinasi...O aš supratau, kad jau nenoriu to daryti. Tik vyras vis palaiko ir prašo dar nemesti šio savo hobio, nes žino, kad po to bus sunku išvis grįžti.

REKLAMA

Patarė šiek tiek atsitraukti, bet neišeiti iš rašymo malonumo. Jis mano, kad aš tiesiog pavargau nuo knygos rašymo ir gaminimo jai, bet tikroji priežastis ta, kad aš suprantu, kad niekam tie mano receptai neįdomus ir jei tu nesi super influenceris su keliasdešimt tūkstančių auditorija, tai tu esi niekas ir daryk ką nori, būsi vis tiek niekas. Tad po ilgos pertraukos dalinuosi šios dienos pietų idėja, kuri mano kepsniams suteikė šiek tiek kitokio skonio ir traškumo“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

  • 2 vištienos krūtinėlės,
  • 2 kiaušiniai,
  • 3 šaukštai baltųjų sezamo sėklų,
  • 3 šaukštai juodųjų sezamo sėklų,
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • 1 stiklinė džiūvėsėlių,
  • 1 šaukštelio česnako miltelių,
  • 1/2 stiklinės miltų,
  • aliejaus.

Vištieną perpjauname per pusę ir lengvai pamušame. Pagardiname druska, pipirais, česnako milteliais. Išplakite kiaušinius. Džiūvėsėlius sumaišykite su sezamo sėklomis.

Krūtinėlę apvoliokote milteliais, kiaušinio plakinyje ir sezamo sėklų mišinyje. Kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus ir iškeps. Skanaus su norimu garnyru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų