Jūsų dėmesiui – kulinarinės laidos „La maistas“ grilio šefo Vyliaus Blauzdavičiaus, virtuvės šefo Tomo Rimydžio ir kviestinės laidos viešnios tinklaraščio sezoninevirtuve.lt autorė Renata Ničajienė.
Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Vienos puodo vakarienės" mūsų šefas Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip paruošti greitus buritus.
Vylius atskleidžia, kad tam puikiai tiks ir įvairiausi likučiai - čili troškinys, ryžiai, mėgstamas padažas! Taip pat pamatysite, kaip nesudėtingai susukti buritus, kad juos būtų patogu valgyti.
Rezultatą, kaip Vyliui pavyko paruošti buritus, išvysite vaizdo įraše.
Tinklaraščio sezoninevirtuve.lt autorė Renata Ničajienė žiūrovams ir tv3.lt skaitytojams rodo, kaip gražiai įdaryti ir iškepti obuolius.
Renata pasidalins net ne vienu, o trimis būdais, kaip įdarytus obuolius ruošti taip, kad jie iškeptų itin dailūs!
Rezultatą, kaip Renatai pavyko pagaminti obuolius, išvysite vaizdo įraše.
Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip namuose paruošti ypatingą grybų sūrį. Galbūt mažai kam girdėtas, tačiau istorinis receptas nustebins mėgstančius grybus, leis grybų paskanauti naujai.
Toks patiekalas nustebins Jūsų artimuosius net ant šventinio vaišių stalo.
Rezultatą, kaip Tomui pavyko pagaminti grybų sūrį, išvysite vaizdo įraše.
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.