Porcijos 4. Užtruksite daugiau nei 1 val: 2 morkos; 1 svogūnas; 3 skiltelės česnako; 1 poras; 0,5 cukinija; 6–8 bulvės; Druskos pagal skonį; Žiupsnis juodųjų pipirų; 1 a. š. Persilado prieskonių; 1 čili (jei norisi aštrumo); 600 g kiaulienos sprandinės; 1 a. š. saldžfbios paprikos miltelių; 1 a. š. maltų lauro lapų; Žalumynai: krapai, svogūnų laiškai, petražolės; 0,5 l vandens; 2 v. š. pomidorų padažo; 100 ml grietinėlės.
Daržoves nulupame. Morkas sutarkuojame šiaudeliais, porą, svogūną ir česnaką ir čili pasmulkiname, bulves ir cukiniją supjaustome nedideliais gabalėliais.
Pabarstome druska, persilado prieskoniais, smulkintais žalumynais. Kiaulienos sprandinę supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais.
Pabarstome druska, pipirais, maltais lauro lapais, paprikos milteliais. Gerai išmaišome. Į molinius indelius sluoksniuojame mėsą ir daržoves. Vandenį sumaišome su pomidorų padažu ir grietinėle. Užpilame ant čenachų. Kepame 160 įkaitintoje orkaitėje 1 val. 10 minučių.