Reikės: 350 g žuvies filė (lyno, lydekos, menkės ar kt.); 1 kiaušinio; 2 forminio batono riekelių; saujos pusžiedžiais pjaustyto poro; didelio žiupsnio šviežiai pjaustytų krapų; 1 v.š. žuvies padažo; 1 nuskustos nedidelės bulvės; kelių gabalėlių džiovintų baravykų; druskos, maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS
Į dubenį sudėkite smulkiai supjaustytą žuvies file, įmuškite kiaušinį, smulkiai sutrupinkite batono riekeles, sudėkite porą, krapus, supilkite žuvies padažą.
Dėkite per smulkią burokinę tarką sutarkuotą ir nusunktą bulvę, labai smulkiai sukarpykite džiovintus baravykus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite. Palikite pastovėti apie 10 min.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, formuokite norimo dydžio kotletukus ir kepkite ant vidutinės kaitros.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Šaltinis: Oditėlės blogas