• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Planavau gaminti įdarytas cukinijas, bet gavosi kukuliai. O jums taip nebūna, kad planuojate gaminti vieną patiekalą, o pagamini kitą? Man nedažnai, bet būna. Svarbiausia, kad aš visai nesigailiu savo tokiu sprendimu, nes vakarienė gavosi super gardi ir dar liko rytdienai“, – rašo tinklarašio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Planavau gaminti įdarytas cukinijas, bet gavosi kukuliai. O jums taip nebūna, kad planuojate gaminti vieną patiekalą, o pagamini kitą? Man nedažnai, bet būna. Svarbiausia, kad aš visai nesigailiu savo tokiu sprendimu, nes vakarienė gavosi super gardi ir dar liko rytdienai“, – rašo tinklarašio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 600 gr kiaulienos faršo, 1 kiaušinio, 1 svogūno, 3 v.š. džiūvėsėlių, maltos mėsos prieskonių, prieskoninių žolelių, pipirų ir druskos, aliejaus kepimui.

Padažui: 500 ml sultinio (naudojau sultinio kubelį), 250 ml neriebios grietinėlės (naudojau 12 %), 1 v.š. miltų.

Į faršą įmušiau kiaušinį, įdėjau smulkintą svogūną, džiūvėsėlius, pagardinau prieskoniais ir išmaišiau. Iš masės formavau kukulius ir juos iškepiau keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kol kepė kukuliai, atskirame inde sumaišiau ingredientus, skirtus padažui. Iškeptus kukulius perdėjau į lėkštę. 

Į keptuvę, kurioje kepė kukuliai, supyliau padažą, jam pradėjus virti, sudėjau kukulius. Kukulius kartu su padažu patroškinau ~ 5 min. Skanaus!

Vienas kukulius lėkštėje, lyg su priklijuotom blakstienom.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų