• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šį kartą mieliniai blynai. Labai skanūs! Vienus kepiau su razinom, o kitus kepiau be priedų ir su sumažintu cukraus kiekiu, kuriuos patiekiau su lašiša. Blynai gaunasi stori, purūs ir labai skanūs!“, – sako recepto autorė.

„Šį kartą mieliniai blynai. Labai skanūs! Vienus kepiau su razinom, o kitus kepiau be priedų ir su sumažintu cukraus kiekiu, kuriuos patiekiau su lašiša. Blynai gaunasi stori, purūs ir labai skanūs!“, – sako recepto autorė.

REKLAMA

Blynams reikia: 25 g. šv. mielių (arba 8–9 g. sausų); 3 v. šaukštų cukraus; 1/2 l. pieno; 2 kiaušinių (L); didelės saujos razinų; žiupsnelio druskos; miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo.

Mieles sumaišykite su 1 v. šaukštu cukraus, Užpilkite šiltu pienu, supilkite paplaktus kiaušinius, likusius 2 v. šaukštus cukraus, viską išmaišykite, suberkite išbrinkintas razinas. Maišant berkite miltus, tešla turi būti grietinės tirštumo.

Uždenkite maistine plėvele arba rankšluostėliu ir palikite šiltoje vietoje kol tešla padvigubės, pakils. Kepkite ant įkaitinto aliejaus dedant po šaukštą paruoštos tešlos. Skanaus!

Šaltinis: worldrecipes.eu/ Neringos blogas

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų