• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mėgstate obuolių pyragus kepti šaltais žiemos vakarais? Tuomet siūlome jums išbandyti šį receptą, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

Mėgstate obuolių pyragus kepti šaltais žiemos vakarais? Tuomet siūlome jums išbandyti šį receptą, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

REKLAMA

Ingredientai: obuoliai: 4–5 (dideli); aliejus: 100 mililitrų; cukrus: 125 gramų (jeigu obuoliai saldesni, dedame mažiau); vanilinis cukrus: 2 šaukštelių; kiaušiniai: 2; miltai: 190 gramų; kepimo milteliai: 1,5 šaukštelio; varškė: 200 gramų; kakava: 2 arbatinių šaukštelių; cinamonas (pabarstymui).

GAMINIMAS

Iš pradžių nulupame bei smulkiai supjaustome obuolius (galima ir stambiai sutarkuoti – čia jau pagal norą).

Tuomet išplakame kiaušinius, suberiame cukrų bei vanilinį cukrų. Miltus pradžioje sumaišom su kepimo milteliais ir po to suberiame į kiaušinių masę. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės.

Tada varškę sumaišome su kakava.

Po to į kepimo formą įklojame kepimo popierių ir sluoksniuojame pyragą šitaip: kiaušinių ir miltų masė, varškės masė bei smulkinti obuoliai ant viršaus. Viską paspaudžiame, pabarstome cinamonu.

Galiausiai kepame maždaug pusvalandį iki 185 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaujame!

Šaltinis: worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų