Jums reikės:
Vištienos faršo, varškės, trupučio manų kruopų, 2 kiaušinių ir prieskonių.
Vištienos faršą sumaišome su varške, dedame truputį manų kruopų, įmušame kiaušinį pagardiname prieskoniais, sviesto, krapų, petražolių, miltų, džiuvėsėlių.
Rankoje suformuojame faršo paplotėlį ir dedame kubelį iš anksto pasiruošto šaldyto sviesto, krapų, petražolių ir smulkintų džiovintų pomidorų mišinio.
Suformuojame kotletą, apvoliojame, miltuose, kiaušinyje ir džiuvėsėliuose. Kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Po to dar galima apkept ir orkaitėje.
Salotos iš kukurūzų, pomidorų, agurkų, avokado, raudonojo svogūno.
Šaltinis: Viktorijos virtuvė