Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Matyt arabas žydiškos pakraipos. Valgyti tik voveraites? Ne rašliava, bet .isliava. Ką norėsim , valgėm ir valgysim.
O slepiama nuo žmonių svarbi informacija ant medžių kamienų auga grybai kerpės jos vaistai ir tinkamai paruoštos velniškai brangios jas Rusijos Baltarusijos didelių mišku gyventojai renka apdoroja ir brangei parduoda užsienio šalims kurios iš jų gamina vaistus o taip tai žinios kurių mums žinoti nereikėtų nes gali manau supratote......
@Mašina Mašina atkomentinu jas ilgai mirko ir žino metu laiką kada jas rinkti o kad jos velniškai brangios tai tiesa.....
Nesupratau: vienoje vietoje rašo, kad negalima pievagrybių naudoti sriubai, kitur kad galima
Jūs,išminčiai, rašydami apie grybus vieną kartą susitarkit kaip pasigirt, kad esate žinovai. Vienas rašo, kad vienų grybų virt negalima, o jau kitas po kiek laiko rašo, kad tuos grybus virt galima. Durnių laivas.
Išbandysiu ant uosvenes.
Nereikia ilgai virti grybų,nuo ilgo terminio apdorojimo keiciasi ju molekulinė sandara ir jei kepenys nėra sveikos,o dar būna,kad pašalinta tulžis,tai kepenims sunku su tuo grybu susidorot. Taip ir gaunasi organizmo apsinuodijimas. Virti grybus reikia ne daugiau dešimties minučių.
Voveriškos tai ne grybai 3 rūšys mediena
Kas juos valgo išskirus zuikius ar voverės
Neikite grybauti gruodžio pabaigoje - bybi rasite.
Virsime žibale
aisku, kad negalima virti baravyku, raudonikiu ir geltonu umedziu .
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų