Reikės: 4 obuolių, 120–150 gr. varškės (priklauso kiek dėsite įdaro), razinų (pagal poriekį), 1–2 a.š. grietinės, medaus, riešutų (naudojau graikinius).
Keptų obuolių receptas
Nuplautus obuolius išskobiau. Varškę sumaišiau su grietine, pagardinau medumi, sudėjau nuplikytas razinas ir išmaišiau, įdaras paruoštas. Obuolius subadžiau iš visų pusių. Į kepimo indą patiesiau kepimo popierių ir sudėjau paruoštus obuolius.
Kepiau įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje ~ 25 min. (kepimo laikas priklauso nuo obuolių dydžio ir jų rūšies). Ant iškeptų obuolių užpyliau medaus ir užbarsčiau smulkintų riešutų. Galite obuolius apibarstyti ir cukraus pudra, cinamonu.