Gian Luce taip pat parodė, kaip pagaminti jautienos antrekotą ir baltą žuvį su pavasariškomis salotomis.
![Burtai, kurie paverčia maistą pasakišku 4](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=04.0.7.000_02120619&t=cr&s=800x600&m=4&f=/Uploads/UGallery/photos/96/35/fb/e7/9635fbe7f5b4494e0e2546eeac903aa9.jpg)
Jautienos antrekotas ir balta žuvis su pavasariškomis salotomis
Greitas ir puikus patiekalas, o dar ir žavingai pateikiant kiekvieną prisėdusį prie stalo priversite maloniai nustebti. Ne tik puikus skonis, bet ir nuostabus aromatas.
Reikės:
1 vnt. jautienos antrekoto; 300 g. baltos žuvies (atlantinės menkės, pangasijos); gabalėlio sviesto; į vairių prieskonių
Salotoms reikės:
Saujos šviežių mikrožalumynų; pomidorų su šakelėmis; avokado; mango; alyvuogių aliejaus; druskos; džiovintų pasiflorų uogų
Pirmiausiai paruošiame salotas: susmulkiname sunokusį mangą ir avokadą. Nuskiname mikrožalumynus ir supjaustome pomidorus. Viską dedame į dubenį ir pagardiname smulkintomis džiovintomis pasiflorų uogomis, alyvuogių aliejumi, druska.
Į įkaitintą keptuvę dedame jautienos antrekotą. Iš vienos ir kitos pusės kepame po 2 minutes. Iškepus mėsai, įsukame ją į foliją ir paliekame pailsėti, kol iškeps žuvį. Žuvį dedame į keptuvę ir kepame kelias minutes su gabalėliu sviesto.
Iškeptą mėsą ir žuvį pagardiname mėgstamais prieskoniais ir patiekiame su salotomis. Skanaus!