• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai po sunkios darbo dienos namuose laukia alkani žmogučiai, tai visada gaminu troškinius, nes tai yra pasiteisinęs dalykas, nes visada būna suvalgomas, kad ir kiek gaminčiau. Visada galite improvizuoti, sunaudoti šaldytuvo likučius ir nereikia daug vargti prie puodų. Pats patiekalas jau pilnas daržovių, tad jei norisi kažko stipriau, šalia galite patiekti ryžių ar bulvių“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

„Kai po sunkios darbo dienos namuose laukia alkani žmogučiai, tai visada gaminu troškinius, nes tai yra pasiteisinęs dalykas, nes visada būna suvalgomas, kad ir kiek gaminčiau. Visada galite improvizuoti, sunaudoti šaldytuvo likučius ir nereikia daug vargti prie puodų. Pats patiekalas jau pilnas daržovių, tad jei norisi kažko stipriau, šalia galite patiekti ryžių ar bulvių“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

REKLAMA

Greitas vištienos troškinys su daržovėmis

4 asmenims reikės:

500 g vištienos filė; 250 g briuselio kopūstų; 1 didelės morkos; 1 svogūno; 1 paprikos; 150 ml vandens arba sultinio; 3 šaukštai aliejaus; 2 skiltelių česnako; pagal skonį druskos; pagal skonį Provanso žolelių.

Gaminimas:

Vištieną supjaustome kąsnio dydžio gabaliukais ir apkepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Atidedame į šoną.

REKLAMA
REKLAMA

Svogūną susmulkiname, morką ir papriką supjaustome šiaudeliais, kopūstus perpjauname per puse.

Svogūną apkepiname keptuvėje, kurioje kepė vištiena, kol suminkštės. Sudėti morkas, papriką, pakepinti dar kelias minutes. Sudėti kopūstus, smulkintą česnaką, sudėti kepintą vištieną, gardinti žolelėmis, druska, supilti vandenį ir uždengus troškinti 20 min. ant nedidelės kaitros, vis pamaišant.

Skanaus.

Šaltinis: „Samčio užrašai“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų