Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nuodusdraudzia pardavinet maisto prekkiu parduotuvej valsstybe ,jei kas labai peersigando .. Aliejaus nereik perkaitinti … ir viskam saikas .
Rimtai, kur valstybine maisto sauga?!
Tokius produktus, kurie netinkami i maisto parduotuves uzdraustu ir baudas skirtu, kad netinkamas produktas yra lentynose. Tada gal butu zmones apsaugoti. O dabar gi nevisi turi galimybe skaityti interneta ir dometis!
Tokį aliejų išmest iš maisto prekių Parduot ūkinių prekių parduotuvėj
Varijotai, kepkite ant lydyto sviesto. GHI
@Jadvyga Neseniai skaičiau,kad ghy sviestas labai nesveika.Kuo tikėti?
@Jadvyga viską kepti tik ant taukų . visi aliejai kepimui netinka nes yra grynas nuodas ,dėl ko padaugėjo sergančių kelis kartus tai pagrinde nuo kepto aliejaus , netinka ir sviestas galima tik pašildyti ,.
Saulėgrąžų aliejus yra geras produktas.
fui,tik rafinuoti..mūsų gyvenimui,berniuk,užteks naudoti kokį norim
ar gerai?kepsiu ant rusvo iš čiaupo bėgančio vandenuko,ar gerai?
berneli,kokius mokslus baigei
berneli,kokius mokslus baigei
lai jis pabando ant sviesto blynus iškept, suputoja ir pajuosta viskas keptuvėje..nu ir čudakas
kepti ant vandens-chaaaaaaaaa ant sviesto-seniai rašė,kad negalima,išskyrus grybukus kai kuriuos, ir pirkite brangisu,pigūs ale blogi, kokai reklama,kam jūs nervinat žmone su tokia reklama,ką norėsim tą ir pirksim...
@oi mirštam iš juoko Didžioji prancūzų virtuvės dalis yra sviestas t.y kepimas ant jo
Aš ant atidirbto tepalo viską kepu, tai sveika ir skanu.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų