• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rudeniu ir meduolių prieskoniais kvepiantis pyragas. Drėgnas ir sodrus“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Rudeniu ir meduolių prieskoniais kvepiantis pyragas. Drėgnas ir sodrus“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

 

Kepimo forma 24 – 26 cm skersmens. Porcijos 10. Užtruksite gaminant apie 20 min + apie 1 val, kol pyragas keps.

  • 4 kiaušiniai;
  • 250 g rudojo cukraus;
  • 100 g balto cukraus;
  • 200 g sviesto;
  • 2 v. š. krakmolo;
  • 300 g miltų;
  • 2 a. š. kepimo miltelių;
  • 3 morkos;
  • 3 obuoliai;
  • 1 a. š. cinamono;
  • ½ a. š. maltų gvazdikėlių.

Kiaušinius išsukame su cukrumi ir ruduoju cukrumi. Sviestą ištirpiname ir jau šiek tiek pravėsusį supilame į kiaušinių ir cukraus plakinį. Suberiame prieskonius, įsijojame miltus su kepimo milteliais. 

Obuolius ir morkas nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Įmaišome į pyrago tešlą. Kepimo skardą ištepame sviestu. Supilame jau paruoštą tešlą ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų