Porcijos 6. Užtruksite apie 20 min: 100 g ryžių; 200 g vyšninių pomidorų; 2 v. š. kaparėlių; 1 skardinė konservuotų raudonų pupelių; 200 g konservuotų kukurūzų; 2 skardinės konservuoto tuno; Žiupsnis juodųjų pipirų; Žiupsnis druskos; Šlakelis citrinos sulčių; 1 v. š. alyvuogių aliejaus.
Mišrainės receptas
Ryžius išverdame ir atvėsiname. Nuo konservuotų pupelių ir kukurūzų ir kaparėlių nupilame skystį. Vyšninius pomidorus perpjauname pusiau.
Maišome ryžius, tuną, pomidorus, pupeles, kukurūzus, kaparėlius. Apšlakstome citrinos sultimis, aliejumi, pabarstome druska, pipirais. Mišrainę išmaišome ir skanaujame.