Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Dėkui už receptą, tikrai nuostabus skonis! Padarėme tik 2 pakeitimus: Vietoje aliejau - sviestas ghi, dėl kiaulės taukų suabėjojom, ir virėm 3 val ant silpnos ugnies. Nuostabu!!!
Ar cia kopustiene kozkokia nesamonemano kooustiebe juo pakepintu morku gelsva rieboka
gscius is sviezius sumaisau virsiu rytoj nes jau suzadino apetita
gscius is sviezius sumaisau virsiu rytoj nes jau suzadino apetita
Jau vien pažiūrėjus į šia lėkštę vemti norisi, jau gal geriau virk ta kupustiene savo Italijoje, mes kaip nors isivirsime tokia, kurią Lietuvis valgo nua senų laiku
REKLAMA
REKLAMA
Gian Luca atskleidė geriausios kopūstienės receptą: „Išgausite tokį skonį, koks įmanomas tik Lietuvoje“