Reikės: 500 g kiaulienos nugarinės; 250 g sūrio („Gouda“, „Edamo“ ar pan.); 100 g pievagrybių; 2 nedidelių pomidorų; 3 valg. š. majonezo; 1 valg. š. alyvuogių aliejaus; druskos, juodųjų pipirų.
Įkaitiname orkaitę iki 200 C. Nugarinę supjaustome į 6 pjausnius, juos išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių. Orkaitės skardą patepame 1 valg. š. alyvuogių aliejaus, išdėliojame pjausnius ir apibarstome druska bei juodaisiais pipirais. Pomidorus ir pievagrybius supjaustome griežinėliais.
Smulkiai sutarkuojame sūrį. Ant kiekvieno pjausnio išdėliojame pomidorų riekeles, užberiame sūrio (sunaudojame pusę sutarkuoto sūrio), išdėliojame pievagrybių riekeles, užtepame majonezo ir užberiame sūriu. Kepsnius kepame įkaitintoje orkaitėje ~20-25 min., kol sūris gražiai paruduoja. Patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanumėlis!