• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gardi rytinė kava: receptai naujų skonių mėgėjams

Dažnas negali įsivaizduoti savo rytų be gardžios kavos puodelio. Kiekvienas turime savo mėgstamiausią kavą ir jos paruošimo būdą. Tačiau kviečiame išbandyti kažką naujo ir atrasti rytinės kavos skonius iš naujo.

Dažnas negali įsivaizduoti savo rytų be gardžios kavos puodelio. Kiekvienas turime savo mėgstamiausią kavą ir jos paruošimo būdą. Tačiau kviečiame išbandyti kažką naujo ir atrasti rytinės kavos skonius iš naujo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Latte su karamele

Ingredientai:

  • 200 mililitrų kavos
  • 300 mililitrų pieno
  • 2 šaukštai karamelės

Paruošimas:

  • Pasiruoškite kavą jums įprastu ir mėgiamu būdu
  • Į stiklinės/puodelio dugną įpilkite karamelės pagal skonį
  • Ant viršaus pilame kavą ir išmaišome karamelę
  • Pieną pašildome, išplakame elektriniu plaktuvu ir užpilame ant kavos
  • Latte galite papuošti plakta grietinėle, tarkuotu šokoladu ar karamele

Espresso su šokolado kremu

Ingredientai:

REKLAMA
  • 60 mililitrų kavos
  • Pieno
  • Šokoladinio kremo
  • Kakavos

Paruošimas:

  • Espresso puodelių vidų ištepkite šokoladiniu kremu
  • Į puodelio dugną įberkite šiek tiek kakavos
  • Pasiruoškite mėgiamos kavos ir įpilkite į puodelius
  • Išplakite pieną elektriniu plaktuvu ir užpilkite ant kavos
  • Kavą galite pagardinti kakava arba šokolado drožlėmis

Austriška kava

Ingredientai:

REKLAMA
REKLAMA
  • 200 mililitrų kavos
  • 2 vienetai kiaušinių trynių
  • 1 šaukštas medaus
  • Grietinėlė

Paruošimas:

  • Pasiruoškite kavą jums mėgiamu būdu
  • Sudėkite į indą medų ir kiaušinių trynius
  • Viską išplakite kol sutirštės kremas
  • Pirmiausiai į puodelio dugną pilkite trynių kremą
  • Pamažu, vis maišydami pilkite karštą kavą
  • Pagal skonį galite papuošti plakta grietinėle

Šalta kava

Ingredientai:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
  • 300 mililitrų pieno
  • 100 mililitrų kavos
  • 100 gramų kondensuoto pieno
  • 50 mililitrų grietinėlės
  • 1 vienetas citrinžolės
  • 1 šaukštelis malto imbiero
  • Mėtų
  • Ledukų

Paruošimas:

  • Supjaustykite smulkiai baltą citrinžolės dalį
  • Trintuvu sumaišykite atvėsintą kavą, pieną, imbierą, kondensuotą pieną ir citrinžolę
  • Į stiklinę sudėkite ledukus ir užpilkite paruoštu gėrimu
  • Ant viršaus galima uždėti plaktos grietinėlės, mėtų ar užtarkuoti gabalėlį šokolado

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų