Marinatui prireiks: 5 litrų nuluptų, kubeliais supjaustytų cukinijų; 500g cukraus; 1 nubraukto v.š. citrinos rūgšties; 500ml ananasų sulčių (100% arba 80%).
Ruošiame vasaros derlių: marinatai sužavės visą giminę
(21 nuotr.) Marinuoti burokėliai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Marinuoti pomidorai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Marinuoti pomidorai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Agurkų marinatas (aj-receptai.blogspot.com nuotr.)
Pomidorų marinatas
Pomidorų marinatas (skanuskasneliai.blogspot.com nuotr.)
Pomidorų marinatas (skanuskasneliai.blogspot.com nuotr.)
Pomidorų marinatas (skanuskasneliai.blogspot.com nuotr.)
Daržovių marinatas (nuotr. facebook.com)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Daržovių marinatas (Nuotr. Oditėlės blogas)
Agurkėlių marinatas (nuotr. ebaumsworld.com)
Marinuoti agurkai (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Marinuoti svogūnai be acto (nuotr. asm. archyvo)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanus gyvenimas ir Skanūs kąsneliai)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanus gyvenimas ir Skanūs kąsneliai)
Marinuoti svogūnai (nuotr. 123rf.com)
Marinuoti svogūnai (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Traškūs agurkėliai
Gaminimas:
1. Cukinijas užpilkite cukrumi ir palikite per naktį.
2. Tuomet supilkite ananasų sultis, suberkite citrinos rūgštį ir išmaišykite.
Kaitinkite keletą minučių, vis pamaišant, tiek, kad gabalėliai liktų tvirti.
3. Supilkite į sterilizuotus stiklainius ir užsukite dezinfekuotais dangteliais. Palaukite kol atvės ir laikykite vėsioje patalpoje.
Šaltinis: Oditėlės blogas
REKLAMA