Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tradicine lietuvių balta misraine niekada nebuvo su vadinama"slapenka".Tai nuo ruskiu.Mūsuose i baltą misraine dėdavo virtą kiaules liežuvį.Va tep ir paporykit,kad ne prauda.Linksmų švenčių!
Čia ne balta mišrainė, o bulvių mišrainė. Iš kur tokios proporcijos 5 bulvės ir 3 morkos. Trims morkomis maximum reikia 2 bulvių.
tas pirštų laižymas asocijuojasi su tam tikros profesijos atstovėmis, kai nori būti pastebėtos.
vel pirstu laizymas
Jei norite,kad svečiai apsilaižytų pirštus - tiesiog neduokite jiems servetėlių.

Kai paskaitai apie virtuvės "šefą" kuris verda maggi sultinį iš kubelių - toliau skaityti nebelieka prasmės.

Norit įdomesnio baltos mišrainės recepto su daug intensyvesniu sodresniu skoniu...tada daržoves ne virkit bet pamėginkit suvynioję į foliją jas iškepti orkaitėje. Daugiau terliojimosi,bet galutinis rezultatas viską atperka. Gaunasi tikrai šventinė mišrainė. Plius reikia nepagailėti ant skanių žirnelių,agurkų ir majonezo - iš pigiausių produktų skaniai nesigaus.
Pats geriausias mišrainės receptas yra senovinis. Paprasta, skanu, sotu ir sveika. Todėl nekiškit čia jokių jovalynių receptų, aiškindami kad svečiai prašys pakartoti.
@Turim savus receptus Aišku, nereikia krauti visokių pastaruoju ir patisonų.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų