Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nesuprantu, kam tie miltai ir krakmolas, eilinis baudas ir tiek...
Patys paprasčiausi ir skaniausi blynai, kuriuos kepė močiutės ir mamos: bulvės, svogūnas, kiaušinis, druska. Sutarkavai, sudėjai viską, iškept ir valgyt su grietine. Skanumėlis, pirštus apsilaižysi. Nesuprantu tokių receptų, kur primaišo visko, padaro jovalą ir aiškina apie žaibus ar kažką panašaus
Nereikia nė krakmolo,nė miltų,tik bulvės,kiaušinis ir druska su pipirais,viskas,skaniausi blynaj be jokių priedų
Senas geras receptas,dar mano močiutė tokius kepdavo,tik nedėdavo krakmolo.
Cia jau neaisku kas, tik ne bulviniai blynai
Kam reikia krakmolo? Geriau svogūno įtarkuoti...
Tik dabat atrado receptą?mes jau visą gyvenimą taip kepam.
Kepu taip: smulkiai sutarkuoju bulves ir didelę svogūno galvą, dedu pipiro, druskos, kartais dar česnako. Gerai išmaišau ir kepu aliejuje sumaišius su kiaulienos taukais. Valgau vienus. Labai skanūs.
........kartais į tokią tešlą dar įdedu varškės ir kiaušinį, mums patinka.
Jokio skysčio nenupilu, dedu 1 kiaušinį ir kepu. Reikia pasirinkti tinkamą rūšį bulvių. Jei noriu kitokių, įdedu spelta miltų.
Kam to krakmolo?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų